Buitengesloten in Oostende

Een onbezonnen moment: de deur te snel dichtgeklapt

Het is u ongetwijfeld wel eens overkomen dat u in een onbezonnen moment iets doet waar u vrijwel onmiddellijk spijt van krijgt. Haastig de deur uitrennen, de voordeur achter u dichtklappen en er vervolgens achter komen dat u de huissleutels nog binnen heeft laten liggen, is zo'n dingetje. Erg vervelend natuurlijk, zulke situaties. u staat buiten en kunt het huis niet meer in, omdat u uzelf heeft buitengesloten. In zo'n situatie zijn er globaal vier opties: de reservesleutel ophalen bij de buren of overburen, uw eventuele partner bellen of zij kan helpen, de deur intrappen met schade tot gevolg of een professionele slotenmaker uit Oostende contacteren. Optie drie, het intrappen van uw voordeur, is sowieso geen optie vanwege de schade die dit tot gevolg heeft. De eerste twee keuzes zijn alleen mogelijk als een ander een reservesleutel heeft en, zo ja, die persoon enigszins in de buurt is om de deur voor u open te maken. Vaak blijkt het toch noodzakelijk om een slotenmaker Rialto in Oostende op te bellen om u te helpen de deur te openen, zodat u niet langer buitengesloten bent.

De service van uw specialist in Oostende op het gebied van sloten maken en deuren openen

Mocht u in nood zitten omdat u per ongeluk uzelf buiten de deur heeft gezet terwijl de sleutels nog binnen liggen, neem dan contact op met onze slotenmakerij in Oostende. Wij staan erom bekend dat we zeer snel, binnen een uur na uw melding, ter plaatse zijn om letterlijk deuren voor u te openen. Op welk moment u ons nodig heeft is ons om het even: wij zijn namelijk de hele dag, 24 uur, en elke dag van de week, zeven dagen dus, per mobiel nummer bereikbaar. Omdat wij veel ervaring hebben met alle soorten sloten en deuren, weten wij precies wat we moeten doen. Verder behoren scherpe tarieven tot het standaard servicepakket dat wij u kunnen bieden. En ten slotte kunt u zich altijd vrijblijvend verder door ons laten adviseren om meer ellende met uw sloten te voorkomen. Bijvoorbeeld door goede meerpunssloten te laten plaatsen of door te kiezen voor een betere kwaliteit merksloten. Als uw betrouwbare slotenmaker in Oostende staan wij dan ook op alle fronten voor u klaar!

Regel nu direct een afspraak

Contacteer ons meteen per mobiel, dan komen wij snel bij u langskom uw deur uit het slot te halen. Graag tot ziens in Oostende!