Handige tips bij het online kopen van printerinkt

Online op zoek naar goedkope printerinkt? Dan ben je vast al tot de ontdekking gekomen dat het niet zo makkelijk is om voordelige cartridges te vinden. Er zijn tientallen aanbieders die goedkope inktpatronen verkopen, dus hoe vind je nu een betrouwbare webwinkel? Een webshop waar je goedkope printerinkt kunt bestellen van een hoogwaardige kwaliteit? Lees hieronder onze tips.

 

1.Lees reviews

Wij raden je aan om eerst op zoek te gaan naar reviews, blogs en artikelen over webshops en het kopen van inktpatronen. Door reviews en blogs te lezen, weet je al snel welke cartridges geschikt zijn voor jouw printer en welke webshops betrouwbaar zijn. In de reviews hebben klanten aangegeven of een webshop goede inktcartridges aanbiedt, welke service de webshop levert en of deze betrouwbaar is.

 

2.Vergelijk de verschillende webshops

Heb je een aantal webshops geselecteerd? Vergelijk deze dan met elkaar. Laat je hierbij niet alleen leiden door de prijzen, maar ga ook na hoe het met de service is gesteld en wat de leveringstijd is. Controleer ook op welke manieren de webwinkel bereikbaar is en lees het ‘over ons’ gedeelte. Een goede webshop is op diverse manieren bereikbaar. Zo kun je contant opnemen met de klantenservice via het contactformulier, per telefoon of via het chatmenu.

 

3.Controleer de betaalopties

Heb je een goede webshop gevonden? Controleer dan ook welke betaalopties deze aanbiedt. Een betrouwbare webshop, zoals Goedkoopprinten.nl, biedt diverse betaalopties aan. Zo kun je hier betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash, PayPal en met je creditcard. Hierdoor heb je dus de zekerheid dat je de bestelling kunt betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving.

 

4.Het aanbod

Let ook op het aanbod. In onze webshop vind je meer dan 1500 soorten printerinkt. Je hebt onder meer de keuze uit originele cartridges en huismerkcartridges. De cartridges van ons huismerk zijn van een hoge kwaliteit. Als je veel print, is het een advies om gebruik te maken van een van de aanbiedingen. Zo is het een aanrader om een voordeelset goedkope printer inkt te bestellen.