VSH installatiematerialen combineren comfort en duurzaamheid

Wie VSH installatiematerialen zegt, zegt gemak en kwaliteit. Met de Comap staan die kernwaarden van het bedrijf wederom voorop. Dit pakket bestaat uit een groot aantal radiatorkranen (zowel thermostatisch als met de hand bediend), vierwegkranen, voetventielen en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om een thermostaat gemakkelijk te installeren dus. Met VSH installatiematerialen voor badkamer, keuken en toilet heb je in één keer alles wat je nodig hebt, met een ruime keuze uit verschillende kleuren. Het installeren van een radiator is nog nooit zo eenvoudig geweest. Maar ook de andere producten, die ondersteunen bij het leggen en aansluiten van leidingen of perskoppelingen voor de renovatie van badkamer of toilet, zorgen voor hetzelfde gemak. Ook de reguliere knelfitting, het Multipress systeem en de Multisuper Knel, zijn van hoge kwaliteit en brengen vooral gemak bij het aanleggen en knellen of persen.

Eenvoudig te monteren, grote besparingen

Dankzij het slimme ontwerp zijn de onderdelen van VSH zeer gemakkelijk te installeren. Zo zijn de staartstukken zelfdichtend, waardoor je geen gebruik meer hoeft te maken van sluitmaterialen. De radiatorkranen zijn eenvoudig en zonder bijzonder gereedschap in te stellen, en de verschillende kleuren radiatorkap maken ze extra herkenbaar. En afgezien van een eenvoudige installatie bespaar je met de VSH Comap thermostaatkoppen ook veel energie. De appendages zijn zo ontworpen dat ze het verwarmingssysteem veel efficiënter maken. Soms kan dat tot wel 15%, schelen, vergeleken met een oude radiatorkraan.

De voordelen van de VSH Comap radiatoraccessoires

Met de Comap introduceert VSH de makkelijkste manier om een radiator te installeren. De voordelen zijn onder andere:

  • Alles wat je nodig hebt, alle onderdelen zijn compatibel;
  • Zeer gemakkelijk installatie;
  • Hoge kwaliteit, en keuze uit veel verschillende kleuren;
  • Zeer duurzaam, verbruiken erg weinig energie.

Met de installatie producten van VSH Comap ben je verzekerd van de beste aansluitmaterialen voor de radiator. In iedere ruimte – thuis, of in kantoor – kun je radiatoren optimaal laten functioneren. De hoge kwaliteit en de gemakkelijke installatie helpen daarbij, wat VSH materialen de beste keuze maakt als je aan de slag wil met radiatoren.